Grand Hotel Amrâth Amsterdam: Central Amsterdam Hotel Rooms & Suites

Omschrijving

Alles wat u verwacht en extra's die u niet verwacht. Uw zeer ruime en hoge kamer met veel daglicht, ontworpen in Art Nouveau stijl met warme kleuren, weelderig met veel modern comfort, verzekert u van een memorabel verblijf.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam garandeert u een onvergetelijk verblijf midden in het centrum van Amsterdam. Behaaglijke extra lange bedden met frisse helderwitte lakens, genoeg kussens en heerlijk zachte dekbedden. Van gordijnstoffen tot lampen, ieder detail in uw kamer is uniek en weerspiegelt de sfeer van lang vervlogen tijden.

De grandeur van het verleden gecombineerd met de luxe en comfort van tegenwoordig. Na een heerlijk warm bad met Rituals badproducten, kunt u in uw dikke badjas nog even nagenieten op uw kamer.

Onder het genot van een gratis drankje uit uw minibar, kijkt u op de 32 inch flat screen TV naar uw favoriete tv programma. Vanuit uw luie stoel brengt u, via de kosteloze draadloze internet verbinding, het thuisfront op de hoogte van uw aangename verblijf. Uw kamer of suite is van alle gemakken voorzien.

 

Kamertypes

Deluxe kamer

Superior deluxe kamer

Junior suite

Top Suites

Twee kamer suite

Monumentale suite

Toren suite

Oosterse Suite

Concierge Service

Grand Hotel Amrâth Amsterdam - Room

Reserveringen

Junior suite

Yes I do arrangement

vanaf € 370,00

Meer info
Monumentale drie kamer suite - zitkamer

100 Jaar Jubileum Arrangement

Meer info
A World of Luxury & Art- Rijksmonument Grand Hotel Amrâth Amsterdam viert 100 jarig bestaan