Bent u op zoek naar een heerlijk avondje uit in Amsterdam?

Reserveringen en openingstijden

Voor het diner bent u van harte welkom in ons Restaurant Seven Seas van 18.00 tot 22.30 uur.

In onze bar-lounge kunt u voor bijna alles terecht: van een kop koffie tot een lichte maaltijd. Onze bar-lounge is geopend vanaf 09.00 uur tot 00.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur. 

Bezoekt u het hotel alleen voor een diner, lunch of high tea? Als extra service biedt ons hotel u gratis valet parking in Amsterdam aan: wij parkeren uw auto gedurende 4 uur kosteloos.

Voor reserveringen kunt u bellen met 020 5520 552 of een e-mail sturen.

bar-lounge

Onze bar-lounge is het hart van ons hotel en een ideale plek voor een informele ontmoeting. Hier kunt u genieten van alleen een kopje koffie, een lunch of een klein diner. Rond borreltijd is het bij ons ook altijd erg gezellig. Authentieke details van het Scheepvaarthuis, zicht op de Amsterdamse grachten en lekker bier op de tap maken de bar tot een levendige plek.

High Tea

Een middag uitgebreid de tijd nemen voor zoete en hartige hapjes, kiezen uit talloze luxe theesoorten en genieten van het prachtige Amsterdamse School-interieur van het Scheepvaarthuis; het is je reinste verwennerij.

We hebben met plezier een traditionele Engelse high tea voor u samengesteld:

  • Ontvangst met een glas Prosecco en huisgemaakte miniquiches
  • Selectie van traditionele theesoorten en kruidentheeën, of koffie
  • Assortiment luxe fingersandwiches
  • Scones, geserveerd met clotted cream en marmelade
  • Petit fours
  • Madeleines en macarons
  • Bonbons en butterscotch fudge
  • Roomboterkoekjes
  • Seizoensfruit

We serveren de high tea tussen 12.30 en 17.30 in onze bar-lounge. U kunt tot 16.00 uur een reservering maken; na deze tijd kan er niet meer gestart worden met een high tea.

De high tea wordt aangeboden voor € 32,50 p.p.

Walking Dinner

Verrassend en uniek is een walking dinner bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Het is leuk om samen met uw gasten ‘the world of luxury and art’ van het Scheepvaarthuis te ontdekken met een glas in uw hand en uw bord in de buurt. U krijgt elke gang van het diner in een andere ruimte geserveerd. Intussen neemt u rustig de tijd om het overweldigende Amsterdamse School-interieur met de vele details te bekijken. Wij geven graag tekst en uitleg over de historie van het Scheepvaarthuis. Onze chef-kok zorgt ervoor dat de gerechten hanteerbaar zijn, zodat u en uw gasten volop kunnen genieten.

Een populair scenario is een ontvangst en voorgerecht onder onze adembenemende glas-in-loodhemel. Bij mooi weer krijgt u een tussengerecht op het dakterras met uitzicht over de stad, het hoofdgerecht in ons restaurant Seven Seas en het dessert eet u in de wijnkluis. Ook de paternosterliften slaan we niet over want we zijn er trots op: slechts 2 gebouwen in Amsterdam hebben nog zulke liften. 

Een walking dinner is mogelijk vanaf 10 personen. Het aantal te serveren gangen is variabel. U kunt een offerte aanvragen via telefoonnummer 020 5520 552 of per e-mail.

Ontbijt

Ons ontbijtbuffet serveren we in Restaurant Seven Seas. Standaard wordt het Amerikaans ontbijtbuffet geserveerd, tenzij u anders bestelt. Ontbijt roomservice is ook mogelijk. Het ontbijt is niet inbegrepen in uw kamerprijs, tenzij anders vermeld.

AMERIKAANS ONTBIJTBUFFET
Dit is een uitgebreid ontbijtbuffet waarbij u kunt kiezen uit verschillende broodsoorten, broodjes en croissants en een selectie van vleeswaren, vis, kaas en zoet beleg. Heeft u zin in een eitje? Onze kok maakt hem graag naar uw smaak. Daarnaast is er yoghurt en kwark, muesli, cornflakes en vers fruit. Natuurlijk hebben we koffie, thee, zuivel en fruitsappen.

FRANS ONTBIJT
Voor degenen met een kleine eetlust of weinig tijd in de ochtend serveren wij een Frans ontbijt. Dit bestaat uit een stokbroodje met ham en kaas, een ei bereid naar keuze, een croissant of chocoladebroodje, een glas jus d'orange en koffie of thee. 

HALTHY ONTBIJT
Ontbijt u liever licht en gezond? Kies dan voor dit vitaminerijke ontbijt. Wij serveren u yoghurt, vers fruit, cruesli, verse jus d'orange en koffie of thee. 

Op weekdagen staat het ontbijt in restaurant Seven Seas voor u klaar van 07.00 tot 10.00 of in de bar-lounge van 09.00 tot 11.00. Op zaterdagen en zondagen mag u langer blijven: in ons restaurant van 07.00 tot 11.00 en in de bar-lounge van 09.00 tot 12.00. Overigens kunnen alleen het Frans en het Healthy ontbijt in de bar-lounge geserveerd worden, het Amerikaans ontbijtbuffet is daar niet mogelijk.

Check beschikbaarheid

Kamers vanaf

.