Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Vergader & Feest zalen Amsterdam

Beschrijving

Voor een vergadering, presentatie of een informeler samenzijn zoals een receptie of diner, heeft u een bepaald doel voor ogen. Wij zorgen voor alle details, zodat u gefocust kan blijven op het doel. Ons team regelt uw zaken met een eerlijk menselijk accent. Betrokken, flexibel en gastvrij. Dat is niet ‘onze formule’, maar ons karakter.

Niets is mooier en efficiënter dan tussen vergaderingen en besprekingen door het hoofd helemaal leeg te maken. Een koffiebreak onder de prachtige glas-in-lood hemel in het indrukwekkende trappenhuis, een korte wandeling over de Amsterdamse grachten en naderhand gezamenlijk het glas heffen op een enerverende dag in de Bar/lounge.

In onze zalen kunt u gebruikmaken van audiovisuele apparatuur. Een beamer met scherm en flip-over zijn in de prijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het gehele hotel over gratis glasvezel internet.

Meeting & Events Brochure

Meeting & Events Brochure

Het organiseren van een evenement is een uitzonderlijk deel van uw werkzaamheden. Graag assisteren wij u een dergelijk evenement tot een succes te maken. Te beginnen met het aanbieden van onderstaande brochure met info over onze banqueting afdeling en de mogelijkheden.

Voor een vergadering, presentatie, een informeler samenzijn zoals een receptie of diner, heeft u een bepaald doel voor ogen. Wij zorgen voor alle details, zodat u gefocust kan blijven op het doel. Ons team regelt uw zaken met een eerlijk menselijk accent. Betrokken, flexibel en gastvrij.

Walking Dinner

Walking Dinner

Verrassend en uniek is een Walking Dinner bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Door de speciale ambiance en de bijzondere architectuur te combineren met een culinair diner beleeft u een avond om niet te vergeten.

Tijdens een walking dinner zullen u en uw gasten elke gang van het diner in een andere unieke ruimte van het hotel, het Scheepvaarthuis, nuttigen. U moet hierbij denken aan een ontvangst en voorgerecht geserveerd in de Van der Mey hal onder een hemel van glas in lood. Bij mooi weer een tussengerecht op het dakterras met uitzicht over de stad en een dessert in de wijnkluis. Ook de paternosterliften worden niet overgeslagen, dit is een unieke ervaring op zich, maar slechts 2 gebouwen in Amsterdam beschikken over deze liften.

Tijdens het diner krijgt u rustig de tijd om de sfeer en de historie van het Scheepvaarthuis te proeven en te bekijken.

Graag informeren wij u dat een walking dinner boekbaar is vanaf 10 personen. Bij het reserveren kunt u zelf aangeven uit hoeveel gangen het diner dient te bestaan. We maken graag een offerte voor u op maat. U kunt een offerte aanvragen via telefoonnummer 020 5520 556 of per e-mail.

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Tijdens uw evenement serveren wij seizoensgerelateerde lunches, koffie pauzes en diners. U geniet van de Frans -  Internationale keuken geïnspireerd door de Mediterrannée. De kookkunsten van onze chef-kok en zijn brigade prikkelen uw zintuigen.

Voor lunch en diner verwelkomen wij u en uw gasten in restaurant Seven Seas. Voor groepen tot 60 personen kunnen wij één zijde van het restaurant exclusief reserveren.

Vergroot uw luxe Amrâth beleving met een walking dinner. Tijdens een walking dinner zullen u en uw gasten telkens één gang van het diner in een andere unieke ruimte van het hotel, het oude Scheepvaarthuis, nuttigen. Om u een voorbeeld te geven; het voorgerecht wordt geserveerd in de van der Mey hal onder de glas-in-lood hemel en het dessert in de Wijnkluis.

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Wij bieden verschillende zalen voor vergaderingen of andere evenementen. U kunt kiezen uit acht zalen. De maximum capaciteit is 32 in boardroom opstelling, 34 in cabaret opstelling, 71 in theateropstelling. Grotere groepen zijn op aanvraag mogelijk.

De meest in het oog springende zaal is de Beraadzaal waar eens de scheepvaartbaronnen samen kwamen en die, inclusief het meubilair, nog geheel intact is.

In restaurant Seven Seas kunt u met een groep tot 130 personen dineren. U dineert aan langwerpige of ronde tafels. Onze enthousiaste en creatieve restaurant medewerkers laten graag uw ideeën werkelijkheid worden.

Nieuwenhuis I en J.P. Coen II hebben hoge plafonds en vormen een unieke ambiance voor uw vergadering, ontbijt, lunch of diner.  De vaste tafel met zeer comfortabele monumentale stoelen biedt plaats aan maximaal zes personen.

J.P. Coen I heeft prachtige hoge ramen met een schitterend uitzicht over de Prins Hendrikkade. Met een sfeervolle houten vloer is het gegarandeerd een unieke locatie. De tafels bieden plaats aan maximaal 16 personen.

Ray’s club, onze grootste zaal met een eigen bar is ideaal voor ontvangst van gasten of biedt een welkome onderbreking van uw bijeenkomst. Deze ruimte is ook geschikt voor een receptie tot 150 personen. De ligging in het souterrain zorgt voor een typisch Amsterdams schouwspel: u ziet benen en fietsen passeren. Ook kunt u er vergaderen, de koffie/thee breaks en informele lunch kunnen plaats vinden in de andere zijde van Ray’s Club, aangezien de zaal een V-vorm heeft.

Achter de immense deur van de voormalige bankkluis van het Scheepvaarthuis, treft u vandaag de dag de “Wijnkluis”. U geniet door de bijzondere en tijdloze ambiance extra van de wijn of u nu kiest voor onze huiswijn of een exclusieve topwijn. Een perfecte locatie voor het aperitief voor uw diner, een wijnproeverij of een vergadering.

De Van der Mey hal bestaat uit marmer en een prachtige glas-in-lood hemel in het indrukwekkende trappenhuis van drie verdiepingen. Dit geeft een bijzondere sfeer aan uw ontvangst, break of borrel. Een inspiratievolle omgeving. U kunt gebruik maken van de Van der Mey hal in combinatie met een van de andere ruimten.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Speciaal voor uw zakelijke bijeenkomsten biedt Grand Hotel Amrâth Amsterdam aantrekkelijke vergaderarrangementen.

Bij aankomst van uw gasten staan de koffie, thee, roomboterkoekjes en bonbons, vers handfruit en mineraal water al klaar. Naar gelang de duur van de bijeenkomst worden deze regelmatig ververst en aangevuld.

Tevens is er een selectie van diverse frisdranken in de vergaderzaal aanwezig. Rond 10 uur worden uw gasten voorzien van iets lekkers bij de koffie. Tussen 12.30 en 13.30 uur wordt de lunch geserveerd in restaurant Seven Seas, indien gewenst kan de lunch ook in de vergaderzaal geserveerd worden in de vorm van een buffet. Rond 15.00 uur worden uw gasten wederom verwend met iets lekkers, een lichte of warme snack.

Een superior of een deluxe vergaderarrangement maken uw vergadering tot een succes. Ons team is u graag van dienst bij het organiseren van uw vergadering. Informeer ons over uw wensen en wij maken graag een offerte op maat.

Gallerij

Grand Hotel Amrâth Amsterdam - Bar

Reserveringen

Zalenoverzicht

Vergader arrangement

Deluxe en Superior

Meer info
Schoonheidsbehandelingen

Exclusieve vergaderzaal de Beraadzaal

Meer info
A World of Luxury & Art- Rijksmonument Grand Hotel Amrâth Amsterdam viert 100 jarig bestaan