Welke deal spreekt u het meest aan?

Shop & Discover

In Amsterdam kun je fantastisch winkelen. Maar weet u al die leuke boetiekjes en lokale pareltjes ook te vinden? Boek nu ons speciale arrangement en ontvang van ons een winkelgids cadeau. Als een echte Amsterdammer rijdt u daarna op uw eigen Vespa naar de winkels die u heeft aangestreept. Halverwege kunt u even op adem komen en in een park van het lunchpakket genieten dat we u meegeven.

Na een dag winkelen is het heerlijk om tussen de knisperende lakens te glijden van uw luxe bed. De volgende dag kunt u na het uitgebreide ontbijt relaxen in de sauna op onze Spa & Wellness-afdeling of natuurlijk nog even de stad in.

We hebben het volgende Shop & Discover-arrangement voor u samengesteld:

 • Uitgebreid lunchpakket, inclusief fruitsmoothie en luxe broodjes
 • Stadsplattegrond
 • Gebruik van de speciale Grand Hotel Amrâth Amsterdam Vespa voor een dag
 • Overnachting (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Luxe ontbijtbuffet
 • Toegang tot onze Spa & Wellness-afdeling (waaronder zwembad, sauna’s, Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)

Uiteraard bent u vrij de volgorde van de activiteiten zelf in te delen. U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per email.

Tour Scheepvaarthuis

Bent u benieuwd naar de kunsthistorische context van de Amsterdamse School of rijdt u al jaren langs het Scheepvaarthuis en wilt u nou eindelijk wel eens weten hoe het interieur eruit ziet? Hoewel iedereen bij ons welkom is om bij ons binnen te kijken, ziet u meer en kunt u dingen beter plaatsen onder begeleiding van een kunsthistoricus.

Het Tour Scheepvaarthuis arrangement biedt u de kans ons het gebouw in al z’n aspecten te bewonderen. De dag ziet er als volgt uit:

 • 11.00 uur: warm welkom met koffie of thee in de bar-lounge
 • 11.30 uur: start van de rondleiding
 • 13.00 uur: terugkomst in de bar-lounge voor een heerlijke high tea of een lunch.

Lunch of High Tea + toegangskaarten zijn inbegrepen

De kosten voor een rondleiding inclusief een high tea of warme lunch bedragen € 53,00 per persoon (exclusief drankjes). Voor mensen die niet uitgebreid willen tafelen, bieden we dezelfde rondleiding aan inclusief een kleine lunch voor € 34,50 per persoon (exclusief drankjes). U krijgt dan een heerlijk soepje en drie rijkelijk belegde sandwiches.

Bij de rondleiding door het Scheepvaarthuis ontvangt u ook een gratis entreekaartje voor een rondleiding in Museum Het Schip, hét museum van de Amsterdamse School

Zondagsarrangement

Een rondleiding door het Scheepvaarthuis kan iedere zondag. Er is plaats voor maximaal 20 personen. Wilt u zich uiterlijk op de maandag vóór de gewenste zondag aanmelden? Geeft u hierbij alstublieft aan welke zondag u de rondleiding wenst en met hoeveel u komt. Klik hier om naar het online reserveringssysteem te gaan. U kunt ook telefonisch reserveren: 020 418 2885 / 06 484 26 751

Komt u met een groep? Dan is een dergelijk programma ook op een ander tijdstip mogelijk. Informeert u gerust naar de mogelijkheden, of kijkt u op de pagina voor groepsbezoek van het Scheepvaarthuis.

Hermitage

Museum de Hermitage in Sint Petersburg toont de kunstcollecties van Peter de Grote en de tsaren die na hem kwamen. In Amsterdam is een dependance geopend in De Amstelhof, een voormalig bejaardentehuis voor vrouwen. Naast de indrukwekkende collectie-tentoonstellingen vertelt ook het gebouw zelf een bijzonder verhaal.

Wij vinden dat u er geweest moet zijn, en daarom hebben we een aantrekkelijk arrangement voor u samengesteld:

 • Amrâth welkomstaperitief in onze bar-lounge
 • Overnachting (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Luxe ontbijtbuffet
 • Twee entreekaarten voor een bezoek aan museum Hermitage Amsterdam
 • Fietsen voor een dag
 • Toegang tot onze Spa & Wellness-afdeling (waaronder zwembad, sauna’s,
  Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)

Uiteraard bent u vrij de volgorde van de activiteiten zelf in te delen. U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per email.

Ja, ik wil!

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om van uw trouwdag een groot succes te maken. Onze ‘world of luxury and art’ is een toplocatie voor uw huwelijksfeest. Maar als u voor uw trouwdag zelf een andere keuze maakt, bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons voor uw huwelijksnacht. Kom napraten en relaxen, we zijn graag getuige.

Ons Amsterdamse hotel biedt een aantal verschillende suites waar u uit kunt kiezen om tot rust te komen na een onvergetelijke, maar ook spannende en drukke dag. Zo hebben we Monumentale Suites, een Oosterse Suite met privé dakterras, en een Torensuite met een adembenemend uitzicht. Ze zijn allemaal anders, ze zijn allemaal romantisch: de keuze is aan u.

Ons `Ja, ik wil!-arrangement’ biedt volgens ons alles waar u behoefte aan heeft na uw huwelijksdag:

 • Romantische overnachting in een van onze suites (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Fles champagne met een assortiment van aardbeien met chocolade in uw suite
 • Extra luxe badverwenpakket en een prachtige bos rode rozen in uw suite
 • Uitgebreid ontbijt in uw kamer geserveerd.
 • Late check-out (tot 15.00 uur)
 • Vrije toegang tot onze Spa & Wellness center (waaronder zwembad, sauna’s, Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)
 • Stadsplattegrond met alle hoogtepunten van Amsterdam.

U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per email.

Check beschikbaarheid

Kamers vanaf

.