Welke deal spreekt u het meest aan?

Anne Frank

‘Prachtige decors, imponerend acteerwerk, weergaloos mooie scènes’: het theaterstuk ANNE heeft lovende kritieken mogen ontvangen. Het verhaal van Anne Frank, dat het joodse meisje zelf zo treffend heeft opgeschreven in haar dagboek, is nu te zien in Theater Amsterdam. Het benauwende Achterhuis, de angst maar ook de dagelijkse verveling van het gezin en de dromen van het rebelse meisje: de cast maakt het op overtuigende wijze invoelbaar. Het is een voorstelling waar je stil van wordt en die eigenlijk iedereen gezien moet hebben.

Er zijn ook voorstellingen in het Engels, Frans en Duits beschikbaar, u kunt de voorstelling dan met koptelefoons op volgen.

Wij maken het voor u aantrekkelijk om ANNE te bezoeken. Speciaal voor onze theaterbezoekers hanteren we een aantrekkelijk tarief. Klik hier om van ons aanbod gebruik te maken.

Rondleiding Scheepvaarthuis

Zondagsarrangement

Benieuwd naar het ontstaan van de Amsterdamse School Stijl of komt u al jaren langs het scheepvaarthuis en wilt u graag eens binnen kijken? Via dit arrangement kunt u een uitgebreide rondleiding door het pand krijgen onder begeleiding van een kunsthistoricus.

De dag ziet er dan als volgt uit; u wordt om 11.00 uur verwelkomd met koffie of thee in de Bar/Lounge waarna de rondleiding om 11.30 uur zal starten. De rondleiding duurt tot 13.00 uur, waarna u weer terug komt in de Bar/Lounge voor een heerlijke high tea, warme lunch of kleine lunch.

De kosten voor een arrangement inclusief een high tea of warme lunch (exclusief drankjes) bedragen € 53,00 per persoon. Voor mensen die niet uitgebreid willen tafelen is er een arrangement inclusief een kleine lunch voor € 34,50 per persoon, hierbij krijgt u 3 belegde sandwiches en een kopje soep (exclusief drankjes).

Bij de rondleiding door het Scheepvaarthuis ontvangt u een gratis entreekaartje voor een rondleiding in en om Museum Het Schip, (open di t/m zo 11.00-17.00u rondleiding elk heel uur).

Iedere zondag is er plaats voor maximaal 20 personen. Belangstellenden dienen zich voor dit arrangement vooraf, uiterlijk op de maandag ervoor, aan te melden onder vermelding van de gewenste zondag en het aantal personen. Klik hier om naar het online reserveringssysteem te gaan.

Telefoon: 020 418 2885 / 06 484 26 751

Komt u met een groep? Dan is een dergelijk programma ook op een ander tijdstip mogelijk. Informeert u gerust naar de mogelijkheden, of kijkt u op de pagina voor groepsbezoek Scheepvaarthuis.

PAN Amsterdam

Van 23 november tot en met 30 november 2014 is RAI Amsterdam weer dé ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en handelaren. Voor de 27ste keer vindt daar PAN Amsterdam plaats. Van Lanschot Bankiers is met veel genoegen voor het achtste jaar op rij de hoofdsponsor van deze succesvolle Nederlandse beurs voor kunst, antiek en design. U bent van harte welkom voor een drankje op onze stand, waar diverse kunstwerken over het geldwezen uit de kunstcollectie van Van Lanschot te zien zijn.

TWEE TOEGANGSKAARTEN CADEAU

Op de PAN Amsterdam komen heden en verleden samen in diverse kunstdisciplines. Naast schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst zijn er sieraden, foto's, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen. Ook Van Lanschot heeft een zeer gevarieerde kunstverzameling, met werken uit de 16e tot en met de 21e eeuw. De bank deelt de passie voor kunst met veel van haar relaties en biedt al haar klanten daarom twee toegangskaarten aan voor de PAN. Deze kunt u vanaf 1 oktober aanvragen op www.vanlanschot.nl/pan.

SPECIAAL VOOR U

In samenwerking met Grand Hotel Amrâth Amsterdam heeft Van Lanschot bovendien een bijzonder kunstarrangement voor u samengesteld. Tijdens de PAN Amsterdam verblijft u voor € 129,50 p.p. (o.b.v. een 2-pk, inclusief ontbijt) in een Deluxe kamer van het Scheepvaarthuis, een monument van de Amsterdamse School, waar u een rondleiding krijgt. Daarnaast ontvangt u twee toegangskaarten voor het vernieuwde Rijksmuseum. U kunt reserveren via +31 (0)20 55 20 000 of reservations@amrathamsterdam.com o.v.v. ‘PAN Kunst & Van Lanschot Arrangement’.

Museumplein

Het Rijksmuseum is verbouwd en weer open. Topstukken als De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn en Het Melkmeisje van Johannes Vermeer komen volledig tot hun recht in het prachtige gebouw van Cuypers. Komt u ze in alle rust bezichtigen?

Of houdt u meer van moderne kunst? Ook het Stedelijk Museum is na een grondige renovatie weer open. En als u nou toch in de buurt bent: bezoek dan ook eens het Diamantmuseum. Alle genoemde musea liggen rond het Museumplein en zijn vanaf Grand Hotel Amrâth binnen een kwartier te bereiken.

We hebben een speciaal Museumplein-arrangement voor u bedacht:

 • Ontvangst met champagne en een amuse in onze bar-lounge
 • Overnachting (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Luxe ontbijtbuffet
 • Fietsen voor een dag
 • Museumplein-beleving:
 • Entree Rijksmuseum
 • Entree Diamant Museum inclusief rondleiding door Coster Diamonds
 • 70 minuten rondvaart door de grachten
 • Toegang tot onze Spa & Wellness-afdeling (waaronder zwembad, sauna’s,
  Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)

Uiteraard bent u vrij de volgorde van de activiteiten zelf in te delen. Wilt u langer in de stad verblijven? Verleng dan uw verblijf met een late check out (tot 15.00 uur) of boek een extra nacht.
U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per e-mail

Shop & Discover

In Amsterdam kun je fantastisch winkelen. Maar weet u al die leuke boetiekjes en lokale pareltjes ook te vinden? Boek nu ons speciale arrangement en ontvang van ons een winkelgids cadeau. Als een echte Amsterdammer rijdt u daarna op uw eigen Vespa naar de winkels die u heeft aangestreept. Halverwege kunt u even op adem komen en in een park van het lunchpakket genieten dat we u meegeven.

Na een dag winkelen is het heerlijk om tussen de knisperende lakens te glijden van uw luxe bed. De volgende dag kunt u na het uitgebreide ontbijt relaxen in de sauna op onze Spa & Wellness-afdeling of natuurlijk nog even de stad in.

We hebben het volgende Shop & Discover-arrangement voor u samengesteld:

 • Uitgebreid lunchpakket, inclusief fruitsmoothie en luxe broodjes
 • Stadsplattegrond
 • Gebruik van de speciale Grand Hotel Amrâth Amsterdam Vespa voor een dag
 • Overnachting (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Luxe ontbijtbuffet
 • Toegang tot onze Spa & Wellness-afdeling (waaronder zwembad, sauna’s, Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)

Uiteraard bent u vrij de volgorde van de activiteiten zelf in te delen. U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per email.

Hermitage

Museum de Hermitage in Sint Petersburg toont de kunstcollecties van Peter de Grote en de tsaren die na hem kwamen. In Amsterdam is een dependance geopend in De Amstelhof, een voormalig bejaardentehuis voor vrouwen. Naast de indrukwekkende collectie-tentoonstellingen vertelt ook het gebouw zelf een bijzonder verhaal.

Wij vinden dat u er geweest moet zijn, en daarom hebben we een aantrekkelijk arrangement voor u samengesteld:

 • Amrâth welkomstaperitief in onze bar-lounge
 • Overnachting (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Luxe ontbijtbuffet
 • Twee entreekaarten voor een bezoek aan museum Hermitage Amsterdam
 • Fietsen voor een dag
 • Toegang tot onze Spa & Wellness-afdeling (waaronder zwembad, sauna’s,
  Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)

Uiteraard bent u vrij de volgorde van de activiteiten zelf in te delen. U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per email.

Ja, ik wil!

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om van uw trouwdag een groot succes te maken. Onze ‘world of luxury and art’ is een toplocatie voor uw huwelijksfeest. Maar als u voor uw trouwdag zelf een andere keuze maakt, bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons voor uw huwelijksnacht. Kom napraten en relaxen, we zijn graag getuige.

Ons Amsterdamse hotel biedt een aantal verschillende suites waar u uit kunt kiezen om tot rust te komen na een onvergetelijke, maar ook spannende en drukke dag. Zo hebben we Monumentale Suites, een Oosterse Suite met privé dakterras, en een Torensuite met een adembenemend uitzicht. Ze zijn allemaal anders, ze zijn allemaal romantisch: de keuze is aan u.

Ons `Ja, ik wil!-arrangement’ biedt volgens ons alles waar u behoefte aan heeft na uw huwelijksdag:

 • Romantische overnachting in een van onze suites (inclusief gratis gebruik minibar en wifi glasvezel-internet)
 • Fles champagne met uitgebreid assortiment aan lekkernijen in uw suite
 • Extra luxe badverwenpakket en een prachtige bos rode rozen in uw suite
 • Heerlijk overdadig roomservice ontbijt
 • Late check-out (tot 15.00 uur)
 • Toegang tot onze Spa & Wellness-afdeling (waaronder zwembad, sauna’s, Turks stoombad, whirlpool, fitness en relaxruimte)
 • Stadsplattegrond met zes wandelingen, voor als u de volgende dag nog even wilt genieten van de romantische stad Amsterdam, niet voor niets ‘Venetië van het Noorden’ genoemd.

U kunt reserveren via telefoonnummer 020 5520 552 of per email.

Check beschikbaarheid

Kamers vanaf

.