Heerlijk dineren & high tea in het centrum van Amsterdam.

Omschrijving

U bent van harte welkom voor het diner van 18.00 tot 22.30 uur in ons Restaurant Seven Seas.

Onze Bar/lounge is geopend vanaf 09.00 uur tot 00.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur. Hier kunt u terecht voor een informeel hapje en een lichte lunch.

Voor speciale gelegenheden, zakelijke etentjes en privé momenten heeft u mogelijkheden om besloten te dineren. Iedere ruimte is uniek en bovendien kunnen wij gerechten en menu's afstemmen op uw persoonlijke wensen.

Bezoekt u het hotel alleen voor een diner, lunch of High tea? Als extra service parkeren wij uw auto 4 uur lang geheel kosteloos.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen via 020 5520 552 of een e-mail sturen.

Valentijn

Valentijn Valentijn – Full Image Version

Valentijnsdag is weer in aantocht en dit jaar heeft onze chef-kok en zijn brigade weer een verrassend menu voor u samengesteld. Onderstaand menu serveren wij van 13 tot en met 16 februari in ons restaurant Seven Seas.

 

 

 

 

Restaurant Seven Seas

Na een warm welkom in ons restaurant volgt een onvergetelijke culinaire reis. U geniet van de Frans - internationale keuken geïnspireerd door de Mediterranée met een knipoog naar de zee. De kookkunsten van onze chef-kok Paul Dingjan en zijn brigade prikkelen uw zintuigen. U zult dineren in Amsterdam, zoals u nog nooit tevoren heeft gedaan.

Jesper Lauersen is de restaurant manager van Seven Seas; persoonlijke service en perfectie staan bij hem hoog in het vaandel. Prachtig marmer, een warme houten vloer en glas-in-lood decoraties vormen een entourage waarin geanimeerde tafelgesprekken klinken. U geniet van de optimale harmonie van pure, elegante gerechten en wijnen. U tafelt na onder het genot van koffie of thee compleet.

Voor speciale gelegenheden, zakelijke etentjes en privé momenten heeft u de mogelijkheden om besloten te dineren. Iedere ruimte is uniek en bovendien kunnen wij gerechten en menu's afstemmen op uw persoonlijke wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om te dineren op een van de vele rondvaartboten die Amsterdam rijk is.

 

Bar/ lounge

De bar/ lounge, het hart van ons hotel is een ideale plek voor een informele ontmoeting. Hier kunt u genieten van een vers gebrouwen espresso, lichte lunch of canapés. Authentieke details van het Scheepvaarthuis, zicht over de grachten en een levendige atmosfeer maken de ambiance compleet.


Tevens serveren wij een Frans en Healty ontbijt op weekdagen van 09.00 tot 11.00 en op zaterdag en zondag tot 12.00.

Ontbijt

Ontbijt Ontbijt – Full Image Version

Het ontbijt wordt geserveerd in ons Restaurant Seven Seas of in de Bar/Lounge, maar kan natuurlijk ook op de kamer geserveerd worden. Mocht u dit wensen, dan horen wij dit graag de avond van te voren.


Amerikaans ontbijt buffet - € 25,00
Tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet kunt u kiezen uit verschillende broodsoorten, broodjes en croissants en een selectie van vleeswaren, vis, kaas en zoet beleg. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim assortiment warme items. Ook kunt u genieten van yoghurt en kwark, naar wens met muesli, cornflakes en vers fruit. Naast koffie, thee en zuivel serveren wij verse fruitsappen. Het ontbijtbuffet wordt op weekdagen geserveerd in Restaurant Seven Seas van 07.00 tot 10.00 en op zaterdag en zondag van 07.00 tot 11.00.


Frans ontbijt - € 13,50

Voor degene met een kleine eetlust of weinig tijd in de ochtend serveren wij een Frans ontbijt. Geniet van een stokbroodje met ham en kaas, eitje naar keuze, croissant of chocoladebroodje, een glas jus d'orange en koffie of thee.

Healthy ontbijt - € 13,50
Kies voor de gezonde optie en geniet van een vitaminerijk ontbijt met een diversiteit aan yoghurt, vers fruit, cruesli, verse jus d'orange en koffie of thee.

Het Frans en Healthy ontbijt wordt op weekdagen geserveerd in Restaurant Seven Seas van 07.00 tot 10.00 of in de Bar/Lounge van 09.00 tot 11.00. In het weekend bent u van harte welkom in Restaurant Seven Seas van 07.00 tot 11.00 en in de Bar/Lounge van 09.00 tot 12.00.

High tea

High tea High tea – Full Image Version

Een middag heerlijk genieten van zoete en hartige hapjes begeleid met een assortiment luxe theesoorten, pure verwennerij in de ambiance van het Scheepvaarthuis. Onze chef heeft een traditionele Engelse High Tea voor u samengesteld. Het maken van een reservering is gewenst.

  • Ontvangst met een glas Prosecco
  • Selectie van traditionele -en kruidenthee
  • Assortiment luxe fingersandwiches
  • Scones geserveerd met clotted cream
  • Bonbons en roomboterkoekjes
  • Marmelade en butterscotch fudge
  • Madeleines en macarons
  • Petit fours
  • Seizoensfruit

De High Tea wordt geserveerd tussen 12.30 en 16.00 uur.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen via 020 5520 552 of een e-mail sturen.

Walking Dinner

Walking Dinner Walking Dinner – Full Image Version

Verrassend en uniek is een walking dinner bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Door de speciale ambiance en de bijzondere architectuur te combineren met een culinair diner beleeft u een avond om niet te vergeten.

Tijdens een walking dinner zullen u en uw gasten elke gang van het diner in een andere unieke ruimte van het hotel, het Scheepvaarthuis, nuttigen. U moet hierbij denken aan een ontvangst en voorgerecht geserveerd in de Van der Mey hal onder een hemel van glas in lood. Bij mooi weer een tussengerecht op het dakterras met uitzicht over de stad en een dessert in de wijnkluis. Ook de paternosterliften worden niet overgeslagen, dit is een unieke ervaring op zich, maar slechts 2 gebouwen in Amsterdam beschikken over deze liften.

Tijdens het diner krijgt u rustig de tijd om de sfeer en de historie van het Scheepvaarthuis te proeven en te bekijken

Graag informeren wij u dat een walking dinner boekbaar is vanaf 10 personen. Bij het reserveren kunt u zelf aangeven uit hoeveel gangen het diner dient te bestaan. We maken graag een offerte voor u op maat. U kunt een offerte aanvragen via telefoonnummer 020 5520 556 of per e-mail.

Gallerij

Grand Hotel Amrâth Amsterdam - Bar

Reserveringen

Lazy Sunday High Tea

Meer info
Grand Hotel Amrâth Amsterdam - trappenhuis

High Tea

€ 32,50 inclusief een glas Prosecco

Meer info
A World of Luxury & Art- Rijksmonument Grand Hotel Amrâth Amsterdam viert 100 jarig bestaan