Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Spa & Welness Hotel Amsterdam

Beschrijving

Een ontspannen massage, een verzorgende gezichtsbehandeling, zorg voor handen en voeten en een speciale behandeling voor de huid.

Voor hotelgasten van Grand Hotel Amrâth Amsterdam is de toegang voor het Spa & Wellness Centre inclusief de kamerprijs! U kunt heerlijk gebruik maken van de diverse sauna's, turks stoombad, whirlpool, zwembad en de relax ruimte. Voor de sportieve gast hebben wij een fitness ruimte die ook geheel kosteloos is voor onze hotelgasten. Maar er is meer...

Revive Massage & Wellness staat met een heel team van professionals klaar om u te verwennen met schoonheidsbehandelingen en massages. Er wordt gebruik gemaakt van internationale en gerenommeerde cosmeticaproducten van het topmerk BABOR. Babor werkt met natuurlijke, plantaardige en zuivere zeegrondstoffen en is een zeer geliefd cosmeticamerk.

Dat een massage een verwenning is voor het lichaam en ontspanning voor de geest, is de laatste jaren algemeen bekend geworden. Massages zijn uitstekend geschikt om eens even een moment voor jezelf te nemen, en alleen aan jezelf en aan je lichaam te denken.

 

Het Spa & Wellness Centre is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur. In het Spa & Wellness Centre vindt u de volgende faciliteiten:

  • Zwembad (9 bij 5 meter) met sterrenhemel
  • Jetstream in het zwembad
  • Fitness ruimte
  • Relax ruimte

 

  • whirpool
  • stoombad
  • twee sauna's (70 en 90 graden)
  • infraroodsauna

 

Massages & Behandelingen

Breng een bezoek aan onze Revive Massage & Wellness om de stress van het dagelijks leven te vergeten. Met een selectie van schoonheidsbehandelingen en massages kunt u de warmte en rust genieten.

 

Contact

Tel.: 020 5520 000

Fax: 020 5520 900

E-mail: Wellness@amrathamsterdam.com

GALLERY

Grand Hotel Amrâth Amsterdam - Massage

Reserveringen

Spa & Wellness arrangement

vanaf €225,00 per persoon

Meer info

Lazy Sunday high tea

Geniet langer van uw weekend in Amsterdam

Meer info
A World of Luxury & Art- Rijksmonument Grand Hotel Amrâth Amsterdam viert 100 jarig bestaan