Bar Lounge

Kleine kaart Dinerkaart

Maak een reservering

Wildseizoen bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Het wildseizoen is weer begonnen! Proef de unieke smaken van het seizoen en geniet van onze wild specials gecombineerd met een goed glas wijn. Eet smakelijk!

Reserveren kan via:
E-mail: info@amrathamsterdam.com
Telefonisch: 020 5520 000

Bekijk onze wild specials

 

Dineren tijdens de kerst

In onze bar lounge kun je, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, de hele dag genieten van een verlaat ontbijt tot aan een uitgebreide lunch en diner. Onder het genot van een drankje kun je in onze bar lounge tot laat in de avond nagenieten.

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van: 

  • Een heerlijk 3 gangendiner voor € 42,50 p.p. op maandag 25 en dinsdag 26 december
  • Een oudjaarsavond buffet voor € 42,50 p.p. op woensdag 31 december

Bekijk onze kerstmenu's Oudjaarsavond buffet

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Word uitgerust wakker met ons uitgebreide ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt in ons restaurant. Hier geniet je van een uitgebreide selectie aan broodjes, vers fruit en diverse sappen. De perfecte start van jouw dag.

  • Maandag tot vrijdag: van 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 07:00 tot 11:00 uur

High Tea

Een middag uitgebreid de tijd nemen voor zoete en hartige hapjes, kiezen uit talloze luxe theesoorten en genieten van het prachtige Amsterdamse School-interieur van het Scheepvaarthuis.

Wij serveren de High Tea van 12:30 tot 15:00 uur in onze Bar Lounge.  De High Tea wordt aangeboden voor € 36,50 per persoon.

Bar Lounge

In onze Bar Lounge kun je, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, de hele dag genieten; van een verlaat ontbijt tot een uitgebreide lunch en diner. Onder het genot van een drankje kun je in onze Bar Lounge daarnaast tot laat in de avond nagenieten van jouw verblijf in Amsterdam.

Onze bar is dagelijks geopend van:

  • Van 10:00 tot 23:00 uur

Cocktails

De bartenders van onze Bar Lounge maken graag heerlijke cocktails van onze menukaart voor u, zoals Old Fashioned, Mojito of Cosmopolitan.