Bar Lounge

Tot en met 20 december 2021 zijn helaas onze bar / lounge & restaurant vanaf 17:00 uur gesloten maar is er een oplossing beschikbaar!

Als alternatief voor een diner in een restaurant hebben wij een Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken.  Vanuit het Pick Up Point bieden wij een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

Pick-up Menu Kleine kaart    

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels

Maak een reservering

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Word uitgerust wakker met ons uitgebreide ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt in ons restaurant. Hier geniet u van een uitgebreide selectie aan broodjes, vers fruit en diverse sappen. De perfecte start van uw dag.

Maandag tot vrijdag 07:00 tot 10:00 uur, zaterdag en zondag van 07:00 tot 11:00 uur.

Bar Lounge

In onze Bar Lounge kunt u, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, de hele dag genieten; van een verlaat ontbijt tot een uitgebreide lunch en diner. Onder het genot van een drankje kunt u in onze Bar Lounge daarnaast tot laat in de avond nagenieten van uw verblijf in Amsterdam.

Maaltijden serveren wij 7 dagen in de week van 12.00 – 17.00 uur.

Tot en met 20 december 2021 is helaas onze Bar / Lounge vanaf 17:00 uur gesloten maar is er een oplossing beschikbaar!

Als alternatief voor een diner in een restaurant hebben wij een Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken. 
Vanuit het Pick Up Point bieden wij een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

High Tea

Een middag uitgebreid de tijd nemen voor zoete en hartige hapjes, kiezen uit talloze luxe theesoorten en genieten van het prachtige Amsterdamse School-interieur van het Scheepvaarthuis.

Wij serveren de High Tea tussen 12:30 en 15:00 uur in onze Bar Lounge.  De High Tea wordt aangeboden voor € 32,50 per persoon.

Cocktails

De bartenders van onze Bar Lounge maken graag heerlijke cocktails van onze menukaart voor u, zoals Old Fashioned, Mojito of Cosmopolitan.