Unieke locatie voor privé en zakelijke events

Grand Hotel Amrâth Amsterdam is een unieke vergader- en evenementenlocatie. De 8 zalen bieden ruimte tot 150 personen. Of u nu een vergadering, presentatie, receptie of diner organiseert, wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt zodat u gefocust kunt blijven op het doel van uw samenzijn. Onze locatie is goed bereikbaar, de ruimtes hebben een uniek karakter en beschikken over daglicht. 

Zalenoverzicht en vergaderarrangementen

 

Evenementen

Grand Hotel Amrâth Amsterdam huist in een historisch gebouw met een authentiek karakter waar elke ruimte uniek en bijzonder is. Het 5-sterren hotel is zeer geschikt voor bijzondere gelegenheden, die niet snel vergeten zullen worden.

  • De Ray's Club heeft een eigen bar
  • De wijnkluis is zeer geschikt voor een proeverij

Informatie aanvragen

Vergaderen

Grand Hotel Amrâth Amsterdam is een unieke vergaderlocatie. Het hotel beschikt over zes vergaderzalen die geschikt zijn voor een besloten vergadering. In board room opstelling zijn er zalen beschikbaar tot 32 personen. Restaurant Seven Seas is beschikbaar voor maximaal 150 personen.  

  • Beraadzaal 
  • J.P.Coen I 
  • Nieuwenhuis I en J.P. Coen II 
  • Ray's Club

Vergaderzalen

Bruiloft

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om van uw trouwdag een groot succes te maken. Een toplocatie voor uw huwelijk! Ons team regelt alles voor u, van de bruidstaart en fotoshoot tot roomservice de volgende dag.

De Ceremonie: Elkaar het ja-woord geven kan in de Beraadzaal, de meest authentieke ruimte van het hotel! 

Receptie, diner & feest: Breng een toast uit in onze bijzondere van der Meij-hal, dineer in restaurant Seven Seas, feest in de Ray's Club en overnacht in één van onze prachtige suites.

Meer informatie  Informatie aanvragen