Contact

Je vindt ons hotel aan de Prins Hendrikkade. Eén zijde van ons hotel grenst aan de Binnenkant (Waalseilandgracht), met een weergaloos uitzicht als gevolg. De andere zijde kijkt grootstedelijk uit op het Oosterdokseiland en de rivier het IJ.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108
1011 AK Amsterdam
T: 020 5520 000
E: info@amrathamsterdam.com

Contactformulier

Mocht je een vraag of een verzoek hebben, dan kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij zijn je graag van dienst.

Routebeschrijving

Taxi

Tegenover het vliegveld vind je diverse taxi´s die je naar het hotel kunnen vervoeren. Het tarief ligt hierbij rond de € 60,- en deze rit duurt ongeveer 30 minuten. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze conciërge via info@amrathamsterdam.com of telefonisch via 020 55 20 608.

Parkeren

Grand Hotel Amrâth Amsterdam beschikt over eigen parkeerplaatsen welke niet vooraf gereserveerd kunnen worden. Onze valet parking service is tegen betaling.
Het aantal parkeerplekken is op basis van beschikbaarheid.

Maximaal toegestane afmeting auto: 4.9m (l) x 1.9m (b) x 2m (h). Naast onze parkeerfaciliteiten, kan je parkeren bij Parking Centrum Oosterdok, tegenover het hotel.

Daarnaast beschikt het hotel ook over parkeerplaatsen met elektrische laadpalen.

 

Private Pick Up Service

De meest aangename manier van reizen is via de Private Pick Up Service! Wij kunnen een chauffeur voor jou regelen die je ophaalt vanaf het hotel. Je wordt geholpen met jouw bagage. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, vragen wij je contact op te nemen met de conciërge via info@amrathamsterdam.com of telefonisch via 020 55 20 608.

Openbaar vervoer

Het hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van Station Amsterdam Centraal. Je kunt vanaf het station ook de bus nemen.

Voor meer reisinformatie raden we aan om je reis te plannen via 9292.nl