It's Summer time bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Laat de zomer tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Amsterdam en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

In ons prachtige Restaurant Seven Seas, verwelkomen wij je graag voor een heerlijke culinaire ervaring. Van een uitgebreid en verrukkelijk ontbijt tot een smaakvolle lunch en diner, Restaurant Seven Seas biedt het allemaal. Je kunt onder het genot van een drankje in onze gezellige bar lounge tot laat in de avond nagenieten tijdens de zomer.

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Amsterdam gebruiken? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Amsterdam raden de volgende activiteiten aan:

  • Het Vondelpark Openluchttheater -  Is al 50 jaar de culturele hotspot in Amsterdam. Van mei tot en met september kun je hier terecht voor theatervoorstellingen, concerten en dansoptredens. Het openluchttheater is gelegen in het hart van het Vondelpark. Er vinden diverse voorstellingen plaats in de weekenden deze variëren van klassieke muziek, jazz tot aan moderne dans en cabaret.
  • Amsterdam Roots Festival - Op zondag 23 juni 2024, vind het Amsterdam Roots festival plaats. Tijdens dit festival kun je genieten van de diversiteit van wereldmuziek met optredens van artiesten uit verschillende culturele achtergronden. Dit jaar belooft het festival opnieuw een kleurrijk evenement te worden.
  • De Parade -  Is een reizend theaterfestival dat van vrijdag 16 augustus 2024 tot zondag 1 september 2024 plaats vind in het Martin Luther King Park. Tijdens het festival kun je genieten van theater, dans en muziekvoorstellingen.