Verblijf met het hele gezin in Grand Hotel Amrâth Amsterdam!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Bezoek onze hoofdstad en laat jullie verassen door de vele activiteiten en bezienswaardigheden!

Overnachten in Amsterdam

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of in Restaurant Seven Seas in het hotel? Terwijl de kinderen smullen van een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrath favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk het kindermenu

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Amsterdam? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Amsterdam raden de volgende familie activiteiten aan:

  • NEMO Science Museum - NEMO is dè plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Bouw je eigen kettingreactie, race met een houten figuur of experimenteer met geluid. Voor iedereen die nieuwsgierig is!
  • ARTIS- In dierentuin ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier en gebouw vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. Met ruim 900 soorten dieren is er voor elk wat wils: van Aziatische olifant tot Zeepaardje. 
  • Madame Tussauds - Bij Madame Tussauds Amsterdam zie je wassen beelden van bekende mensen uit Nederland en het buitenland. De beelden zijn levensecht en leuk voor de kids om mee op de foto te gaan!