Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam is parkeren eenvoudig geregeld. Gasten kunnen gebruik maken van de betaalde parkeerservice van het hotel, waardoor je je auto veilig en gemakkelijk kunt parkeren.

Dankzij de centrale ligging ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Amsterdam, waar je kunt genieten van de vele bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Betaald parkeren bij het hotel biedt gemak en comfort tijdens je verblijf in Amsterdam, zodat je zorgeloos kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

Betaald parkeren

Grand Hotel Amrâth Amsterdam beschikt over een eigen parkeerplaats met 18 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich direct onder het hotel, parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling. Na aankomst bij de parkeerplaats is het van belang om je aan te melden bij de receptie voor toegang tot de parkeerplaats. Het is niet mogelijk om de parkeerplaats van te voren te reserveren, deze zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid. 

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Grand Hotel Amrâth Amsterdam bevinden zich op het volgende adres: Prins Hendrikkade 108, 1011 AK Amsterdam.

Voer bovenstaand adres in de navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A2 richting Amsterdam. Vervolg je weg naar de S112 richting Centrum/Amsterdam-Zuidoost/Duivendrecht. Voeg in op de S112 en blijf de borden richting Centrum volgen.

Blijf op de S112 totdat je bij een T-splitsing komt, en sla dan rechtsaf naar de Piet Heintunnel. Volg de Piet Heintunnel tot het einde en ga bij de verkeerslichten rechtdoor de Piet Heinkade op. Neem de tweede afslag op de rotonde naar de Prins Hendrikkade. Grand Hotel Amrâth Amsterdam bevindt zich aan je rechterhand.
 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend.

  • Geldersekade 132 III Parking 
  • Mobypark – parking in Amsterdam 
  • Markenhoven 
  • Parking Centrum Amsterdam Oosterdok