Trouwlocatie

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om jouw trouwdag een groot succes te maken. Geef bijvoorbeeld het ja-woord in de Beraadzaal, breng een toast uit in de Van der Meij-hal, feest in de Ray's Club en overnacht in één van onze prachtige suites. 

Bekijk onze zalen

Wij maken graag een afspraak om de wensen te bespreken en je te voorzien van een rondleiding door het hotel.

Vraag hier informatie aan of neem direct contact met ons op.

Ceremonie

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om van uw trouwdag een groot succes te maken. Een toplocatie voor uw huwelijk! Geef elkaar het ja-woord in bijvoorbeeld de Beraadzaal, onze meest authentieke zaal die grandeur en status uitstraalt.

Huwelijksdiner

Voor het diner bieden wij diverse mogelijkheden, waarbij wij graag meekijken naar uw wensen. Gaat jouw voorkeur uit naar een culinair meergangendiner? Of heb je liever een uitgebreid buffet? Je bent van harte welkom in ons restaurant Seven Seas. 

Feest

Wil je de dansvloer op? Wij denken graag met je mee over entertainment en decoratie. 

Onze grootste zaal is Ray’s Club. Met zijn eigen bar is deze zaal zeer geschikt voor feestelijke bijeenkomsten of recepties. 

Luxueus overnachten

Aan het eind van deze prachtige dag kun je heerlijk ontspannen in één van onze suites. Wij garanderen een luxueus verblijf in het historische hart van Amsterdam.

Bekijk onze kamers & suites

Spa & Wellness

Kom na een drukke dag vol van belevingen tot rust en geniet van onze Spa & Wellness faciliteiten. De Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bekijk onze Spa & Wellness