Trouwlocatie

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om van uw trouwdag een groot succes te maken. Geef bijvoorbeeld het ja-woord in de Beraadzaal, breng een toast uit in de Van der Meij-hal, feest in de Ray's Club en overnacht in één van onze prachtige suites. 

Bekijk onze zalen

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een rondleiding door het hotel.

Vraag hier informatie aan of neem direct contact met ons op.

Ceremonie

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt fantastische mogelijkheden om van uw trouwdag een groot succes te maken. Een toplocatie voor uw huwelijk! Geef elkaar het ja-woord in bijvoorbeeld de Beraadzaal, onze meest authentieke zaal die grandeur en status uitstraalt.

Huwelijksdiner

Voor het diner bieden wij u diverse mogelijkheden, waarbij wij graag meekijken naar uw wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een culinair meergangendiner? Of heeft u liever een uitgebreid buffet? U bent van harte welkom in ons restaurant Seven Seas. 

Feest

Wilt u tijdens uw bijzondere dag de dansvloer op? Wij denken graag met u mee over entertainment en decoratie. 

Onze grootste zaal is Ray’s Club. Met zijn eigen bar is deze zaal zeer geschikt voor feestelijke bijeenkomsten of recepties. 

Luxueus overnachten

Aan het eind van deze prachtige dag kunt u heerlijk ontspannen in één van onze suites. Wij garanderen u een luxueus verblijf in het historische hart van Amsterdam.

Ook voor uw gasten reserveren wij natuurlijk graag een kamer.

Bekijk onze kamers & suites

Spa & Wellness

Waan u in een wereld van ontspanning en weldaad in onze Spa & Wellness. 
Onze Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur 

Indien u van onze Spa & Wellness faciliteiten gebruik wilt maken verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 5520000 of info@amrathamsterdam.com

Ontdek onze faciliteiten