Vier de Liefde bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam!

Laat de magie van de liefde tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Geniet samen met je Valentijn van een paar heerlijke dagen weg! Start de dag met een uitgebreid ontbijt, maak samen een romantische wandeling of bezoek de Spa & Wellness voor een ontspannen middag en sluit de dag af met een romantisch diner.

Overnachten tijdens Valentijn

Verras jouw Valentijn in februari met een onvergetelijke overnachting vol romantiek, inclusief een fles prosecco en rozenblaadjes op de kamer. 

Ontspan en geniet van quality time met degene van wie je houdt. Maak van deze Valentijn een moment om te koesteren. Je maakt je romantische verblijf helemaal compleet met een overnachting in één van onze Suites.

Boek direct met 15% korting

Dineren tijdens Valentijn

Verras jouw valentijn met een romantisch Valentijnsdiner in restaurant Seven Seas. Geniet de hele maand februari van een culinair viergangendiner met liefde bereid door onze chef en start de avond goed met onze heerlijke Love Cocktail. Daarbij kun je geliefde verrassen door een persoonlijk bericht met een flessenpost te sturen.

  • Geniet van een heerlijk Valentijnsmenu voor €39.95 p.p.

Bekijk ons Valentijnsmenu

Spa & Wellness tijdens Valentijn

Maak samen met je geliefde gebruik van onze Spa & Wellness tijdens Valentijn. Geniet van ons verwarmde binnenzwembad of boek een behandeling. Kom samen heerlijk tot rust tijdens een behandeling en geniet bijvoorbeeld van een Deep tissue Massage.

Onze Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bekijk onze Spa & Wellness

Geef een overnachting of diner cadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau voor je geliefde? Geef een gezellige High-Tea, een heerlijk diner of een romantische overnachting cadeau. Met een Amrâth Cadeaukaart bepaal je zelf wanneer jullie toe zijn aan wat quality time! 

Bestel jouw Cadeaukaart