Haal alles uit de herfst bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam

De gouden gloed van het najaar heeft zijn intrede gedaan en er valt volop te genieten dit seizoen! Bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam dompelen we je onder in die warme en knusse sfeer van de herfst. Laat de gezelligheid op je inwerken en kom volledig tot rust in onze gastvrije omgeving. Ontdek de charme van de herfst en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

De herfstcampagne 2023 is voorbij. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de aankomende promoties!

Overnachten tijdens de herfst

Profiteer van maandag 25 september 2023 tot en met donderdag
21 december 2023 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de herfst

In onze prachtige bar lounge, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, verwelkomen wij je graag voor een heerlijke culinaire ervaring. Van een uitgebreid en verrukkelijk ontbijt tot een smaakvolle lunch en diner, onze bar lounge biedt het allemaal. Je kunt onder het genot van een drankje in onze gezellige bar lounge tot laat in de avond nagenieten tijdens het najaar.

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de herfst

Ontdek onze herfstspecial: bij bestelling van 2 seizoensbieren ontvang je een heerlijke portie knapperige bitterballen van het huis! Kom langs en proef de warme, herfstige gezelligheid en geniet van de heerlijke smaken van het seizoen.

Spa & Wellness

Kom na een drukke dag vol van belevingen tot rust en geniet van onze Spa & Wellness faciliteiten. De Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bekijk onze Spa & Wellness

Tips om alles uit de herfst te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Amsterdam gebruiken? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Hotel Amsterdam raden de volgende activiteiten aan:

  • Amsterdam Dance Event - Tijdens het Amsterdam Dance Event geniet je van grote internationale namen en indrukwekkende line-ups. Met meer dan 2.500 artiesten valt er veel te genieten. Het Amsterdam Dance Event vindt plaats van woensdag 18 oktober 2023 tot en met zondag 22 oktober 2023.
  • Amsterdam is crumbling - In het Grachtenmuseum is tot en met zondag
    29 oktober 2023 de fototentoonstelling Amsterdam is crumbling te zien. De tentoonstelling bestaat uit 6 thema's met elk een ander aspect van de werkzaamheden rondom de bruggen en kademuren.
  • IDFA Festival - Stap binnen in de 36ste editie van het IDFA Festival en geniet van het grootste documentaire filmfestival ter wereld. Met een divers programma van onder andere de nieuwste films, tentoonstellingen en workshops is er 11 dagen lang genoeg te beleven. Het IDFA Festival vindt plaats op woensdag 8 november 2023 tot en met zondag 19 november 2023 op verschillende locaties in Amsterdam.