Magische kerst bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Laat de kerstmagie tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Amsterdam en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Amsterdam te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

 

Heerlijk lunchen of dineren tijdens de kerst? Reserveer hier jouw tafel.

Dineren tijdens de kerst

In onze bar lounge kun je, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, de hele dag genieten van een verlaat ontbijt tot aan een uitgebreide lunch en diner. Onder het genot van een drankje kun je in onze bar lounge tot laat in de avond nagenieten.

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van: 

  • Een heerlijk 3 gangendiner op maandag 25 en dinsdag 26 december
  • Een dinerbuffet op woensdag 31 december

Bekijk onze kerstmenu's Oudjaarsavond buffet

Spa & Wellness tijdens de kerst

Kom tot rust tijdens de drukke kerstperiode en geniet van alle faciliteiten van onze    Spa & Wellness. De Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bekijk de Spa & Wellness

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Amsterdam? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Hotel Amsterdam raden de volgende activiteiten aan:

  • Amsterdam Light Festival - Geniet deze winter van de twaalfde editie van het Amsterdam Light Festival. Vaar of wandel iedere avond langs de prachtige verlichte kunstwerken. Het festival vindt plaats van donderdag 30 november 2023 tot en met zondag 21 januari 2024.
  • Funky Xmas Market - Voor originele kerstproducten en -cadeaus kun je op zondag 17 december 2023 op het Westergasterrein in Amsterdam een bezoek brengen aan de Funky Xmas Market.
  • Wereldkerstcircus - Het Wereldkerstcircus in het Koninklijk Theater Carré is veel meer dan een doorsnee circus! Van woensdag 20 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 kun je genieten van het meest bezochte kerstcircus van Nederland.